Doamne îţi mulţumim că îţi aduci aminte de noi, atunci când noi uităm de Tine! Îţi mulţumim că ne împărtăşeşti din iubirea Ta, atunci când noi nu mai avem iubire! Doamne îţi mulţumim că ne-ai creat; astfel ne arăţi cât de mult ne iubeşti şi cât de importanţi suntem pentru Tine! Ajută-ne să simţim pentru Tine, aşa cum simţi Tu pentru noi; să gândim la Tine, aşa cum Te gândeşti Tu la noi; să facem pentru Tine, măcar puţin din ce faci TU pentru noi!

31 martie 2008

Lucrarile continuă...


Data de 29 martie 2008, este marcantă pentru parohia noastră; este ziua în care au început lucrările de tencuieli interioare la biserica cu hramul "Tuturor Sfinţilor". După o lungă perioadă de timp în care lipsurile financiare şi-au spus cuvântul, a sosit momentul să fim solidari, să ne concentrăm capacitatea proprie de muncă, reprezentată de meseriaşii satului nostru, în continuarea lucrărilor la propriul locaş de închinare. Ne bucurăm şi ne rugăm pentru sănătatea celor care au dat curs invitaţiei preotului paroh şi a domnului primar Creangă Ioan, de a lucra benevol la biserica satului. Vă mulţumim! Ştiam că se poate, dacă este bunăvoinţă...Doamne Slavă Ţie!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Vă mulţumim pentru că ne scrieţi!
Părerea d-voastră contează pentru noi!

Aici puteti vedea toate imaginile de pe acest blog

ESTE INTERZISA COPIEREA SAU REPRODUCEREA PARTIAL SAU TOTAL A CONTINUTULUI ACESTUI BLOG FARA ACORDUL AUTORULUI DE DREPT! Page copy protected against web site content infringement by Copyscape

View My Stats