Doamne îţi mulţumim că îţi aduci aminte de noi, atunci când noi uităm de Tine! Îţi mulţumim că ne împărtăşeşti din iubirea Ta, atunci când noi nu mai avem iubire! Doamne îţi mulţumim că ne-ai creat; astfel ne arăţi cât de mult ne iubeşti şi cât de importanţi suntem pentru Tine! Ajută-ne să simţim pentru Tine, aşa cum simţi Tu pentru noi; să gândim la Tine, aşa cum Te gândeşti Tu la noi; să facem pentru Tine, măcar puţin din ce faci TU pentru noi!

3 iulie 2008

Dar din dar...
Sarbatorirea Inaltarii Domnului Iisus Hristos la cer si a sederii Sale de-a dreapta Tatalui, a debutat anul acesta cu savarsirea Utreniei si a Sfintei Liturghii. Dupa Sf. Liturghie ne-am deplasat impreuna cu credinciosii in cimitirul satului unde am savarsit Parastasul pentru cei adormiti (iesirea la morminte), binecuvantand apoi fiecare mormant in parte. Pasca si ouale adunate anul acesta de la cei prezenti, au fost impartite familiilor cu probleme sociale din Adapostul de Noapte al Primariei Iasi.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Vă mulţumim pentru că ne scrieţi!
Părerea d-voastră contează pentru noi!

Aici puteti vedea toate imaginile de pe acest blog

ESTE INTERZISA COPIEREA SAU REPRODUCEREA PARTIAL SAU TOTAL A CONTINUTULUI ACESTUI BLOG FARA ACORDUL AUTORULUI DE DREPT! Page copy protected against web site content infringement by Copyscape

View My Stats