Doamne îţi mulţumim că îţi aduci aminte de noi, atunci când noi uităm de Tine! Îţi mulţumim că ne împărtăşeşti din iubirea Ta, atunci când noi nu mai avem iubire! Doamne îţi mulţumim că ne-ai creat; astfel ne arăţi cât de mult ne iubeşti şi cât de importanţi suntem pentru Tine! Ajută-ne să simţim pentru Tine, aşa cum simţi Tu pentru noi; să gândim la Tine, aşa cum Te gândeşti Tu la noi; să facem pentru Tine, măcar puţin din ce faci TU pentru noi!

26 martie 2011

Ora de vara 2011... sambata spre duminica dam ceasul inainte!

 România va trece la ora de vară în noaptea de sâmbătă spre duminică, când ora 3.00 va deveni ora 4.00. Se va folosi ora de vară până pe 30 octombrie (ultima duminică a lunii), când ora 4.00 va deveni ora 3.00. Trecerea la ora oficială de vară nu modifică mersul trenurilor în vigoare. Trenurile de călători aflate în circulaţie între 3.01 şi 4.00 (ora de iarnă) vor avea întârzieri.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Vă mulţumim pentru că ne scrieţi!
Părerea d-voastră contează pentru noi!

Aici puteti vedea toate imaginile de pe acest blog

ESTE INTERZISA COPIEREA SAU REPRODUCEREA PARTIAL SAU TOTAL A CONTINUTULUI ACESTUI BLOG FARA ACORDUL AUTORULUI DE DREPT! Page copy protected against web site content infringement by Copyscape

View My Stats