Doamne îţi mulţumim că îţi aduci aminte de noi, atunci când noi uităm de Tine! Îţi mulţumim că ne împărtăşeşti din iubirea Ta, atunci când noi nu mai avem iubire! Doamne îţi mulţumim că ne-ai creat; astfel ne arăţi cât de mult ne iubeşti şi cât de importanţi suntem pentru Tine! Ajută-ne să simţim pentru Tine, aşa cum simţi Tu pentru noi; să gândim la Tine, aşa cum Te gândeşti Tu la noi; să facem pentru Tine, măcar puţin din ce faci TU pentru noi!

6 noiembrie 2011

A.T.O.R Iasi in vizita la Cauesti - 06.nov.2011Zi de toamna tarzie as putea spune... cu o duminica (06 noiembrie) mai speciala decat celelalte, datorita prezentei in mijlocul nostru a douazeci de tineri din ATOR Iasi. De dimineata au sosit cu trenul la Scanteia, de unde prin bunavointa domnului primar Sacaleanu Fanica au fost adusi cu masina la Cauesti. Am avut parte de momente emotionante create de raspunsurile la strana, calde si curate ale tinerilor membri ATOR-eni. Credinciosii prezenti la Sfanta Liturghie au fost impresionati si patrunsi de armonia slujbei. Dupa Sf.Liturghie, am praznuit impreuna la casa familiei Lefter Dragos si Maria, carora le multumim pe aceasta cale pentru primirea frumoasa.
Multumesc pe aceasta cale initiatorilor acestui demers duhovnicesc, dar mai ales celor care au raspuns faptic acestei initiative. Dumnezeu sa binecuvinteze ATOR-ul, activitatile lor si pe membrii sai!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Vă mulţumim pentru că ne scrieţi!
Părerea d-voastră contează pentru noi!

Aici puteti vedea toate imaginile de pe acest blog

ESTE INTERZISA COPIEREA SAU REPRODUCEREA PARTIAL SAU TOTAL A CONTINUTULUI ACESTUI BLOG FARA ACORDUL AUTORULUI DE DREPT! Page copy protected against web site content infringement by Copyscape

View My Stats