Doamne îţi mulţumim că îţi aduci aminte de noi, atunci când noi uităm de Tine! Îţi mulţumim că ne împărtăşeşti din iubirea Ta, atunci când noi nu mai avem iubire! Doamne îţi mulţumim că ne-ai creat; astfel ne arăţi cât de mult ne iubeşti şi cât de importanţi suntem pentru Tine! Ajută-ne să simţim pentru Tine, aşa cum simţi Tu pentru noi; să gândim la Tine, aşa cum Te gândeşti Tu la noi; să facem pentru Tine, măcar puţin din ce faci TU pentru noi!

18 aprilie 2014

Denia Prohodului Domnului la Cauesti

Dupa cateva zile cu nori si ploaie, stiind ca urmeaza momentul inconjurarii Bisericii, cu ocazia Prohodului Domnului, ne-am rugat pentru vreme frumoasa... si am avut-o. Ne-am rugat impreuna, cu mic cu mare, in aceasta seara de mare profunzime duhovniceasca. 
- Hristos este coborat de pe crucea patimirii si este asezat in mormantul mantuirii! Am incercat o actualizare a simtamintelor celor din vechime, dupa putinta noastra. Am retrait acea tristete aducatoare de lumina! Din iadul in care s-a coborat, Hristos ne aduce vestea cea buna a existentei vesniciei. Ne invata ca noi nu suntem de aici, ca avem alta menire, mai grandioasa, mai inalta... o vom simti in noaptea sfanta, atunci cand vom trai, in cuget si simtiri, cu buze pline de veselie crestinescul "Hristos a inviat!". 

Cateva imagini din aceasta seara:Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Vă mulţumim pentru că ne scrieţi!
Părerea d-voastră contează pentru noi!

Aici puteti vedea toate imaginile de pe acest blog

ESTE INTERZISA COPIEREA SAU REPRODUCEREA PARTIAL SAU TOTAL A CONTINUTULUI ACESTUI BLOG FARA ACORDUL AUTORULUI DE DREPT! Page copy protected against web site content infringement by Copyscape

View My Stats