Doamne îţi mulţumim că îţi aduci aminte de noi, atunci când noi uităm de Tine! Îţi mulţumim că ne împărtăşeşti din iubirea Ta, atunci când noi nu mai avem iubire! Doamne îţi mulţumim că ne-ai creat; astfel ne arăţi cât de mult ne iubeşti şi cât de importanţi suntem pentru Tine! Ajută-ne să simţim pentru Tine, aşa cum simţi Tu pentru noi; să gândim la Tine, aşa cum Te gândeşti Tu la noi; să facem pentru Tine, măcar puţin din ce faci TU pentru noi!

3 octombrie 2015

Lucrări noi la parohia noastră...

Ne bucurăm să vă aducem la cunoștință că prin mari eforturi am reușit în doar trei zile să adăugăm Bisericii o clădire anexă, care va servi drept magazie și birou parohial (deoarece sunt două camere). Aș vrea să mulțumesc din toată inima epitropului nostru Cioclu Ion, succesorul regretatului nostru Petru Bîrsan, pentru dedicarea de care a dat dovadă muncind cot la cot alături de: Lefter Costel, Achiței Constantin, Lăcătuș Costel, Budu Ion. Ne-au mai ajutat Doroșincă Vasile, Bîza Vasile, Neculai Costel, Lefter Dragoș. Masa zilnică au asigurat-o: Bîrsan Rodica, Cioclu Ion, Tudosă Leontina și Țuiu Elvira. Pentru că am terminat bănuții pe care i-am avut adunați prin donațiile dumneavoastră, vă rugăm să ne ajutați în continuare pentru a finaliza lucrarea începută! Mai avem nevoie de termopane (geamuri și ușă) de electrificare, tencuieli interioare, etc. Am mai făcut un pas înainte... și mulțumim Bunului Dumnezeu, care pe toate le rânduiește după voia Sa!Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Vă mulţumim pentru că ne scrieţi!
Părerea d-voastră contează pentru noi!

Aici puteti vedea toate imaginile de pe acest blog

ESTE INTERZISA COPIEREA SAU REPRODUCEREA PARTIAL SAU TOTAL A CONTINUTULUI ACESTUI BLOG FARA ACORDUL AUTORULUI DE DREPT! Page copy protected against web site content infringement by Copyscape

View My Stats