Adresă sponsori - vă rog distribuiţi mai departe

Domnule/ Doamnă,         


               Subsemnatul Pr. Sârbu Bogdan-Eugen, paroh la Parohia “Duminica Tuturor Sfinților, din satul Căuești, com. Șcheia, jud. Iași, cu deosebit respect vă adresez rugămintea stăruitoare de a analiza posibilitatea acordării unui mic ajutor financiar sau material (cărămidă, ciment, balast, fier, nisip, lemn, parchet, gresie, faianță, pavele, etc), necesare continuării lucrărilor de construcție la Biserica cu hramul menționat mai sus și susținerii și finalizării proiectelor parohiei (amenajarea unui loc de joacă pentru copiii preșcolari în curtea Bisericii, construirea unui centru de zi pentru copiii defavorizați, etc) din satul Căuești, com. Șcheia, jud. Iași.
              Preot paroh Bogdan – Eugen Sârbu 
Eventualele donații se pot face fie prin mandat poștal pe adresa Parohia Căuești, sat Căuești, com. Șcheia, jud. Iași, fie direct în contul parohiei deschis la Banca Viitorul Iași.
 Cont bancar: RO08 CRCOX 24010 00002 76018.                                    
Puteți îndemna la un ajutor pentru construirea Bisericii noastre și la întreținerea lucrărilor de pictură interioară pe toți cei din jurul dumneavoastră: părinți, copii, rude, angajați, prieteni, cunoștințe. Doar dacă doriți puteți deveni ctitori (veti primi o diplomă de ctitorie, veți fi scriși în cartea de ctitorie a bisericii și veți fi pomeniți tot timpul cât se va sluji în această biserică), donatori (veți primi o diplomă de donator și veți fi pomeniți 3 ani de zile) sau binefacători (veți primi o diplomă de binefăcător și veți fi pomeniți 2 ani de zile).
Asigurăm chitanță pentru decontare donații și contract de sponsorizare.
Deasemenea facem publicitate sponsorilor pe bannere, afise, pe site-ul parohiei: www.cauesti.iasi.mmb.ro,  pe blogul parohiei: www.parohia-cauesti.blogspot.ro, în reviste și publicatii locale, judetene și nationale, la radio și televiziune în măsura posibilităților.                 
Informatii de contact Parohia Căuești:  0742 094.724.
Așteptăm raspuns oficial - pozitiv sau negativ - telefonic sau prin email la adresa:    sarbu_bogdan_eugen@yahoo.com.         
Parohia Căuești
CUI 18088600
Cont bancar: RO08 CRCOX 24010 00002 76018

Contribuiti cu puțin! Dumnezeu o sa vă răsplateasca! El nu rămâne dator niciodată!!!                               

Cu deosebit respect și considerație,

Comentarii

Postări populare de pe acest blog

Cuvânt la Naşterea Maicii Domnului - Sfânta Marie Mică

Icoanele praznicale așezate pe catapeteasmă

Petru Bîrsan - epitropul nostru drag ne-a parasit...1940-2011