Doamne îţi mulţumim că îţi aduci aminte de noi, atunci când noi uităm de Tine! Îţi mulţumim că ne împărtăşeşti din iubirea Ta, atunci când noi nu mai avem iubire! Doamne îţi mulţumim că ne-ai creat; astfel ne arăţi cât de mult ne iubeşti şi cât de importanţi suntem pentru Tine! Ajută-ne să simţim pentru Tine, aşa cum simţi Tu pentru noi; să gândim la Tine, aşa cum Te gândeşti Tu la noi; să facem pentru Tine, măcar puţin din ce faci TU pentru noi!

22 februarie 2017

2% pentru Biserica din Căuești

Ne ajutați să finalizăm o lucrare începută în urmă cu peste 20 de ani!

         Dacă sunteți angajat este nevoie doar să depuneți formularul 230 cu datele parohiei Căuești la Direcția fiscala din localitatea dumneavoastră. 
Contul este: RO08 CRCOX 24010 00002 76018 deschis la Banca Viitorul Iași iar Codul de Identificare fiscală: 18088600.
         Veți ajuta activitatea social-filantropica a bisericii și pictarea acestui lăcaș de cult.
        
         Termenul de depunere a declaratiei de venit global este 15 mai 2017.
        
         Cui directionati acesti bani?                                
         Biserica Ortodoxa "Duminica Tuturor Sfintilor" - Căuești este o comunitate mică cu vise mari. Ne dorim un lăcaș de cult al nostru. Construim o Biserică nouă, din piatră de carieră începând cu anul 1992. Am ajuns la stadiul de pictură interioară și așteptăm binevoitori care pot deveni ctitori!!!
         Resursele nostre sunt limitate, iar marea majoritate a activităților noastre sunt realizate prin donații.
         Ne bucură să ne fiți alături!

         Cum se procedează?

         Persoanele fizice care au realizat, in anul 2016, venituri din salarii și care solicită virarea unei sume de până la 2% din impozitul anual către Parohia Ortodoxă „Duminica Tuturor Sfinților, completează în Declarația de venit global, Anexa 230: "Cerere privind destinația sumei reprezentând pana la 2% din impozitul anual". La cerere se anexează câte o copie după formularul 210 "Fișa fiscala privind impozitul pe veniturile din salarii". Cod 14.13.04.13. Declarația de venit global se depune la Administrația Finanțelor Publice personal sau prin poștă.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Vă mulţumim pentru că ne scrieţi!
Părerea d-voastră contează pentru noi!

Aici puteti vedea toate imaginile de pe acest blog

ESTE INTERZISA COPIEREA SAU REPRODUCEREA PARTIAL SAU TOTAL A CONTINUTULUI ACESTUI BLOG FARA ACORDUL AUTORULUI DE DREPT! Page copy protected against web site content infringement by Copyscape

View My Stats