Doamne îţi mulţumim că îţi aduci aminte de noi, atunci când noi uităm de Tine! Îţi mulţumim că ne împărtăşeşti din iubirea Ta, atunci când noi nu mai avem iubire! Doamne îţi mulţumim că ne-ai creat; astfel ne arăţi cât de mult ne iubeşti şi cât de importanţi suntem pentru Tine! Ajută-ne să simţim pentru Tine, aşa cum simţi Tu pentru noi; să gândim la Tine, aşa cum Te gândeşti Tu la noi; să facem pentru Tine, măcar puţin din ce faci TU pentru noi!

- FII MANA LUI HRISTOS !!!


Misiunea pe care ca preot am primit-o de la Dumnezeu prin mana I.P.S. Daniel, actualalul Patriarh al B.O.R., aceea de a ridica ziduri in si din sufletele oamenilor incredintati spre pastorire, trece de cele mai multe ori intr-un plan material, de ridicare a zidurilor fizice (ale Bisericii - locas de inchinare). Suntem o comunitate de "tineri credinciosi", dornici de o mai buna cunoastere si traire a prezentei Lui Dumnezeu, o mare familie in cautarea Tatalui "Ceresc", care in drumul catre vesnicie are nevoie de un mijloc de "transport" - de o "corabie" ca cea a lui Noe, adica de o BISERICA - ca spatiu fizic si duhovnicesc, in care sa avem siguranta ca Dumnezeu este "capitanul" cel care ne transcende, pe noi calatorii (muritorii) - prin prezenta Sa in Sfintele Slujbe conform promisiunii: "...Că unde sunt doi sau trei, adunaţi în numele Meu, acolo sunt şi Eu în mijlocul lor" (Mt.18,20), dincolo de trairile noastre efemere, in starea de vesnicie prezenta.
Asadar AVEM NEVOIE DE SPRIJIN MATERIAL, pentru finalizarea lucrarilor la Biserica cu hramul "Tuturor Sfintilor" din satul nostru Cauesti, comuna Scheia, jud. Iasi.
 Cei care doresc sa faca o donatie, cat de mica, o pot face in contul Parohiei CAUESTI
Cont bancar: RO08 CRCOX 24010 00002 76018 deschis la Banca Viitorul Iasi sau pot lua legatura cu pr. paroh Sarbu Bogdan Eugen, la tel: 0742.094.724
Va multumim!

Aici puteti vedea toate imaginile de pe acest blog

ESTE INTERZISA COPIEREA SAU REPRODUCEREA PARTIAL SAU TOTAL A CONTINUTULUI ACESTUI BLOG FARA ACORDUL AUTORULUI DE DREPT! Page copy protected against web site content infringement by Copyscape

View My Stats