Doamne îţi mulţumim că îţi aduci aminte de noi, atunci când noi uităm de Tine! Îţi mulţumim că ne împărtăşeşti din iubirea Ta, atunci când noi nu mai avem iubire! Doamne îţi mulţumim că ne-ai creat; astfel ne arăţi cât de mult ne iubeşti şi cât de importanţi suntem pentru Tine! Ajută-ne să simţim pentru Tine, aşa cum simţi Tu pentru noi; să gândim la Tine, aşa cum Te gândeşti Tu la noi; să facem pentru Tine, măcar puţin din ce faci TU pentru noi!

12 martie 2009

Misiunea pastorului de suflete...


Era duminica; dupa Sfanta Liturghie...8 Martie, iar afara ploua. Am pornit prin sat catre casa lui nea' Grigore si a sotiei sale Elena care este bolnava, pentru a o ajuta sa se intalneasca cu Hristos in Sf.Spovedanie si in Sf.Impartasanie. Am fost solicitat, acum la inceput de Post Mare pentru a-i usura suferintele trupesti, dar mai ales sufletesti...acestei femei, mame in varsta de 86 de ani. Nu se poate deplasa...cred ca e greu. Asa ca mi-am luat trusa cu cele necesare si am plecat spre casa femeii...imaginile vorbesc despre situatia uneori dificila, in care se afla preotul, respectiv pastorul de suflete...de la "tara". Cine poate nega misiunea diferita dintre preotul de "tara" si cel de "oras"? Imaginile sunt sugestive...drumul acesta din sat, pe timp ploios, cu cizmele in picioare, cu reverenda in brate...m-a ajutat sa constientizez inca o data ce inseamna "misiunea"..."pastorul cel bun isi pune sufletul pentru oile sale".

Un comentariu:

  1. Parca vad pagini din "Lucratorii viei", de Domitrir Bejan, Ed. Oastea Domnului, Sibiu, poate ati citit-o, iar daca nu, sa o faceti ca veti capata si mai mult curaj!

    RăspundețiȘtergere

Vă mulţumim pentru că ne scrieţi!
Părerea d-voastră contează pentru noi!

Aici puteti vedea toate imaginile de pe acest blog

ESTE INTERZISA COPIEREA SAU REPRODUCEREA PARTIAL SAU TOTAL A CONTINUTULUI ACESTUI BLOG FARA ACORDUL AUTORULUI DE DREPT! Page copy protected against web site content infringement by Copyscape

View My Stats