Doamne îţi mulţumim că îţi aduci aminte de noi, atunci când noi uităm de Tine! Îţi mulţumim că ne împărtăşeşti din iubirea Ta, atunci când noi nu mai avem iubire! Doamne îţi mulţumim că ne-ai creat; astfel ne arăţi cât de mult ne iubeşti şi cât de importanţi suntem pentru Tine! Ajută-ne să simţim pentru Tine, aşa cum simţi Tu pentru noi; să gândim la Tine, aşa cum Te gândeşti Tu la noi; să facem pentru Tine, măcar puţin din ce faci TU pentru noi!

31 martie 2009

Vizita pastorală în Postul Mare pe la casele credincioşilor noştriCu ajutorul Bunului Dumnezeu am reuşit în zilele de 28-31 martie a.c., să facem obişnuita vizită pastorală credincioşilor noştri. Cu acest prilej am citit o rugăciune acelora pe care i-am găsit acasă, o rugăciune pentru întărire trupească şi sufletească, pentru a duce la bun sfârşit osteneala postului, pentru a putea primi "cununa" bucuriei Învierii. Deasemenea am împărţit pliante cu conţinut religios (postul acesta: despre "Cum şi de ce trebuie să citim Sf.Scriptură - Biblia" după învăţătura Arhim. Iustin Popovici), şi pliante cu conţinut informativ-preventiv (despre avort). Deasemenea am încercat să pun în practică un sfat al unui confrate preot, acela de a alcătui câte o fişă parohială pentru fiecare familie ortodoxă, cu date de naştere, naşi de cununie, copii botezaţi, persoane cununate, etc., fişă care să îmi poată oferi oricând o imagine concludentă asupra enoriaşilor parohiei noastre. Timpul fizic nu mi-a permis o evaluare a întregii parohii, de aceea am luat în considerare în alcătuirea acestor fişe parohiale, mai ales familiile tinere, cu copii. Am făcut şi câteva fotografii împreună cu credincioşii noştri...unele dintre ele le puteţi vedea aici.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Vă mulţumim pentru că ne scrieţi!
Părerea d-voastră contează pentru noi!

Aici puteti vedea toate imaginile de pe acest blog

ESTE INTERZISA COPIEREA SAU REPRODUCEREA PARTIAL SAU TOTAL A CONTINUTULUI ACESTUI BLOG FARA ACORDUL AUTORULUI DE DREPT! Page copy protected against web site content infringement by Copyscape

View My Stats