Doamne îţi mulţumim că îţi aduci aminte de noi, atunci când noi uităm de Tine! Îţi mulţumim că ne împărtăşeşti din iubirea Ta, atunci când noi nu mai avem iubire! Doamne îţi mulţumim că ne-ai creat; astfel ne arăţi cât de mult ne iubeşti şi cât de importanţi suntem pentru Tine! Ajută-ne să simţim pentru Tine, aşa cum simţi Tu pentru noi; să gândim la Tine, aşa cum Te gândeşti Tu la noi; să facem pentru Tine, măcar puţin din ce faci TU pentru noi!

26 iunie 2009

Aspecte din interiorul Bisericii noi

Iată şi câteva imagini din interiorul Bisericii noastre ... aşa cum arată în prezent. Nădăjduim ca prin mila Bunului Dumnezeu să putem achiziţiona şi monta o centrală termică, care să ne permită să săvârşim Sf. Liturghie şi celelalte rânduieli şi pe timpul iernii. Banii adunaţi din satul nostru sunt puţini, aşa că apelăm la bunăvoinţa tuturor celor care iubesc Biserica şi pe Hristos - Capul ei - bucurându-ne şi mulţumind pentru cel mai infim gest creştinesc. Multă binecuvântare tuturor!

2 comentarii:

  1. Parinte fratele meu ma bucur mult ca ati reusit cu ajutorul lui Dumnezeu sa Construiti o biserica foarte frumoasa , acelasi lucrari le-am si euin Dealul secarii , inca nu am reusit sa terminam din motivele financiare.

    Domnul sa va Binecuvanteze parinte Sarbu Bogdan.

    RăspundețiȘtergere
  2. Multumim pentru aprecieri...lucrarea este a noastra a nevrednicilor, spre slava Lui Dumnezeu. Si la noi sunt probleme financiare...o biserica cere jertfa...pentru a primi binecuvantare de sus. Poate de aceea ne chinuim din anul 1993 sa ridicam acest sfant locas de inchinare si ne aflam in stadiul pe care il puteti vedea in imagini. Ne incurajam cu fiecare pas mic pe care il facem...ne bucuram treptat. Multa binecuvantare de la Dumnezeu!

    RăspundețiȘtergere

Vă mulţumim pentru că ne scrieţi!
Părerea d-voastră contează pentru noi!

Aici puteti vedea toate imaginile de pe acest blog

ESTE INTERZISA COPIEREA SAU REPRODUCEREA PARTIAL SAU TOTAL A CONTINUTULUI ACESTUI BLOG FARA ACORDUL AUTORULUI DE DREPT! Page copy protected against web site content infringement by Copyscape

View My Stats