Aspecte din interiorul Bisericii noi

Iată şi câteva imagini din interiorul Bisericii noastre ... aşa cum arată în prezent. Nădăjduim ca prin mila Bunului Dumnezeu să putem achiziţiona şi monta o centrală termică, care să ne permită să săvârşim Sf. Liturghie şi celelalte rânduieli şi pe timpul iernii. Banii adunaţi din satul nostru sunt puţini, aşa că apelăm la bunăvoinţa tuturor celor care iubesc Biserica şi pe Hristos - Capul ei - bucurându-ne şi mulţumind pentru cel mai infim gest creştinesc. Multă binecuvântare tuturor!

Comentarii

  1. Parinte fratele meu ma bucur mult ca ati reusit cu ajutorul lui Dumnezeu sa Construiti o biserica foarte frumoasa , acelasi lucrari le-am si euin Dealul secarii , inca nu am reusit sa terminam din motivele financiare.

    Domnul sa va Binecuvanteze parinte Sarbu Bogdan.

    RăspundețiȘtergere
  2. Multumim pentru aprecieri...lucrarea este a noastra a nevrednicilor, spre slava Lui Dumnezeu. Si la noi sunt probleme financiare...o biserica cere jertfa...pentru a primi binecuvantare de sus. Poate de aceea ne chinuim din anul 1993 sa ridicam acest sfant locas de inchinare si ne aflam in stadiul pe care il puteti vedea in imagini. Ne incurajam cu fiecare pas mic pe care il facem...ne bucuram treptat. Multa binecuvantare de la Dumnezeu!

    RăspundețiȘtergere

Trimiteți un comentariu

Vă mulţumim pentru că ne scrieţi!
Părerea d-voastră contează pentru noi!

Postări populare de pe acest blog

Cuvânt la Naşterea Maicii Domnului - Sfânta Marie Mică

Icoanele praznicale așezate pe catapeteasmă

Petru Bîrsan - epitropul nostru drag ne-a parasit...1940-2011