Doamne îţi mulţumim că îţi aduci aminte de noi, atunci când noi uităm de Tine! Îţi mulţumim că ne împărtăşeşti din iubirea Ta, atunci când noi nu mai avem iubire! Doamne îţi mulţumim că ne-ai creat; astfel ne arăţi cât de mult ne iubeşti şi cât de importanţi suntem pentru Tine! Ajută-ne să simţim pentru Tine, aşa cum simţi Tu pentru noi; să gândim la Tine, aşa cum Te gândeşti Tu la noi; să facem pentru Tine, măcar puţin din ce faci TU pentru noi!

23 octombrie 2009

Duminică dăm ceasul înapoi cu o orăRomânia trece, în noaptea de sâmbătă spre duminică, la ora oficială de iarnă, ora 4:00 urmând să devină ora 3:00, iar ziua de 25 octombrie, care va avea 25 de ore, va deveni cea mai lungă din an.
CFR Călători anunţă că activitatea de transport feroviar trece la ora de iarnă, ora Europei Orientale, începând de duminică, ora 4:00 devenind ora 3:00, însă nu se modifică mersul trenurilor în vigoare până la acea dată.
Potrivit astronomilor, ca regulă, ora oficială de vară este aplicată între ultima duminică din luna martie şi ultima duminică din octombrie.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Vă mulţumim pentru că ne scrieţi!
Părerea d-voastră contează pentru noi!

Aici puteti vedea toate imaginile de pe acest blog

ESTE INTERZISA COPIEREA SAU REPRODUCEREA PARTIAL SAU TOTAL A CONTINUTULUI ACESTUI BLOG FARA ACORDUL AUTORULUI DE DREPT! Page copy protected against web site content infringement by Copyscape

View My Stats