Agheorghiesei Dumitru ne-a parasit...

O boala grea a facut ca robul lui Dumnezeu Dumitru, enoriasul nostru drag, sa paraseasca lumea aceasta materiala indreptandu-se cu nadejde catre viata cea nemateriala si vesnica alaturi de Dumnezeu si de sfintii Sai. Despre nea' Dumitru se pot spune multe... insa cuvintele nu-si mai au rostul. 
Cu toate acestea nu pot uita dragostea sa fata de biserica, participarea sa frecventa la Sfanta Liturghie sau la alte momente importante desfasurate in comunitatea noastra bisericeasca, darnicia sa, dorinta sa de a-L cunoaste si experia mai indeaproape pe Bunul nostru Hristos-Dumnezeu, Cel care ne mantuieste pe noi. 
Am remarcat dealtfel dragostea de Dumnezeu pe care capul familiei - Dumitru Agheorghiesei - a cultivat-o mai ales in sanul familiei largite: copii, nepoti, rude. Cartea de capatai a familiei, dupa cum am putut observa de-a lungul timpului, in timpul vizitelor pastorale si in alte momente, era Sfanta Scriptura. 
Nu pot sa fiu trist cand ma gandesc ca nea' Dumitru merge inaintea Lui Dumnezeu... pentru ca suferinta curateste, sfinteste, mantuieste daca este acceptata cu rabdare si nadejde, asa cum a facut robul Lui Dumnezeu Dumitru Agheorghiesei. 
Vesnica lui pomenire, iar familiei sincere condoleante din partea noastra!
Agheorghiesei Dumitru si Violeta - februarie 2010
In drum spre cimitir...

Ridicarea Panaghiei

Comentarii

Postări populare de pe acest blog

Cuvânt la Naşterea Maicii Domnului - Sfânta Marie Mică

Icoanele praznicale așezate pe catapeteasmă

Petru Bîrsan - epitropul nostru drag ne-a parasit...1940-2011