Doamne îţi mulţumim că îţi aduci aminte de noi, atunci când noi uităm de Tine! Îţi mulţumim că ne împărtăşeşti din iubirea Ta, atunci când noi nu mai avem iubire! Doamne îţi mulţumim că ne-ai creat; astfel ne arăţi cât de mult ne iubeşti şi cât de importanţi suntem pentru Tine! Ajută-ne să simţim pentru Tine, aşa cum simţi Tu pentru noi; să gândim la Tine, aşa cum Te gândeşti Tu la noi; să facem pentru Tine, măcar puţin din ce faci TU pentru noi!

2 aprilie 2011

Primavara cu lucrari noi...

Sambata a fost zi de slujba, cu pomenirea celor adormiti... tot aceasta zi ne-a dat "de lucru"... in sensul ca ne-am propus cateva obiective pentru anul in curs, iar sambata a fost ziua care a dat startul lucrarilor propuse. Prin bunavointa enoriasului nostru Agheorghiesei Nicusor, care este posesorul unui tractor deosebit atat prin capacitate, cat si datorita "varstei" as spune eu, am reusit sa nivelam curtea Bisericii. Aceasta lucrare este premergatoare turnarii trotuarului care va inconjura Biserica. Asadar protagonistii acestei lucrari au fost cativa baieti tineri, iubitori de Hristos si anume: Ageorghiesei Vasile - prietenul tractorului, adica soferul, Biza Vasile, Achitei Cornel, Florea Vasile, Lefter Vasilica, Stoleru Cristi, Stoleru Costel si Lacatus Costel. Pe aceasta cale le multumesc!
Ne-a Petrica (Birsan), nici pe dumneata nu te uit... esti pururea trup si suflet pentru Biserica! Dumnezeu sa te binecuvinteze!
Puteti vedea mai jos si cateva imagini:Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Vă mulţumim pentru că ne scrieţi!
Părerea d-voastră contează pentru noi!

Aici puteti vedea toate imaginile de pe acest blog

ESTE INTERZISA COPIEREA SAU REPRODUCEREA PARTIAL SAU TOTAL A CONTINUTULUI ACESTUI BLOG FARA ACORDUL AUTORULUI DE DREPT! Page copy protected against web site content infringement by Copyscape

View My Stats