Doamne îţi mulţumim că îţi aduci aminte de noi, atunci când noi uităm de Tine! Îţi mulţumim că ne împărtăşeşti din iubirea Ta, atunci când noi nu mai avem iubire! Doamne îţi mulţumim că ne-ai creat; astfel ne arăţi cât de mult ne iubeşti şi cât de importanţi suntem pentru Tine! Ajută-ne să simţim pentru Tine, aşa cum simţi Tu pentru noi; să gândim la Tine, aşa cum Te gândeşti Tu la noi; să facem pentru Tine, măcar puţin din ce faci TU pentru noi!

17 mai 2014

O zi de munca neobisnuita - montare paratrasnet Biserica

17 mai 2014 - O zi deosebita pentru noi, cu o lucrare nu tocmai usoara in desfasurare - montarea paratrasnetului la Biserica noastra. Dupa ce in prealabil am achizitionat materialele necesare realizarii acestui obiectiv, impreuna cu electricianul nostru drag - Nastasiu Costel, astazi, de dimineata am inceput lucrarea. Am beneficiat si de sprijinul unor enoriasi care au raspuns solicitarii noastre.
Din imagini puteti observa dificultatea lucrarii, si va puteti inchipui intensitatea rugaciunilor mele pentru cei care se aflau pe acoperisul Bisericii cu ploaia peste ei... Dumnezeu sa le rasplateasca efortul!!!
Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Vă mulţumim pentru că ne scrieţi!
Părerea d-voastră contează pentru noi!

Aici puteti vedea toate imaginile de pe acest blog

ESTE INTERZISA COPIEREA SAU REPRODUCEREA PARTIAL SAU TOTAL A CONTINUTULUI ACESTUI BLOG FARA ACORDUL AUTORULUI DE DREPT! Page copy protected against web site content infringement by Copyscape

View My Stats