Doamne îţi mulţumim că îţi aduci aminte de noi, atunci când noi uităm de Tine! Îţi mulţumim că ne împărtăşeşti din iubirea Ta, atunci când noi nu mai avem iubire! Doamne îţi mulţumim că ne-ai creat; astfel ne arăţi cât de mult ne iubeşti şi cât de importanţi suntem pentru Tine! Ajută-ne să simţim pentru Tine, aşa cum simţi Tu pentru noi; să gândim la Tine, aşa cum Te gândeşti Tu la noi; să facem pentru Tine, măcar puţin din ce faci TU pentru noi!

10 mai 2014

Prima etapă a lucrărilor de pictură

Astăzi am reuşit cu ajutorul bunului Dumnezeu şi bunăvoința Pc.Pr. Buzenchi Ovidiu de la parohia Aroneanu să cumpărăm şi să aducem la Căueşti aproximativ trei tone de var stins necesar picturii interioare a Sf. Altar al bisericii noastre. Ne-am bucurat de ajutorul enoriașilor noştri care au răspuns afirmativ solicitării preotului lor. Le mulțumesc tuturor pe această cale! De asemenea apelăm la bunăvoința tuturor creştinilor de pretutindeni, mai ales a celor plecați la muncă în străinătate să sprijine inițiativele noastre după măsura dragostei părinților şi bunicilor lor, care şi-au făcut un ideal din ridicarea unui locaş de cult în comunitatea noastră! Dumnezeu nu rămâne dator! Fiecare poate da mărturie!
Hristos a înviat!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Vă mulţumim pentru că ne scrieţi!
Părerea d-voastră contează pentru noi!

Aici puteti vedea toate imaginile de pe acest blog

ESTE INTERZISA COPIEREA SAU REPRODUCEREA PARTIAL SAU TOTAL A CONTINUTULUI ACESTUI BLOG FARA ACORDUL AUTORULUI DE DREPT! Page copy protected against web site content infringement by Copyscape

View My Stats