Doamne îţi mulţumim că îţi aduci aminte de noi, atunci când noi uităm de Tine! Îţi mulţumim că ne împărtăşeşti din iubirea Ta, atunci când noi nu mai avem iubire! Doamne îţi mulţumim că ne-ai creat; astfel ne arăţi cât de mult ne iubeşti şi cât de importanţi suntem pentru Tine! Ajută-ne să simţim pentru Tine, aşa cum simţi Tu pentru noi; să gândim la Tine, aşa cum Te gândeşti Tu la noi; să facem pentru Tine, măcar puţin din ce faci TU pentru noi!

6 ianuarie 2010

Adunarea Consiliului Parohial, după Boboteză, la Şcheia

După ce am săvârşit slujba sfinţirii apei (Aghiazma Mare) la biserica "Sf.Gheorghe" din Şcheia, a avut loc după cum stabilisem în prealabil, întâlnirea cu membrii actualului Consiliu Parohial. A fost un moment de inter-cunoaştere, de socializare, de stabilire a unor obiective pentru anul în curs. Deasemenea, anul 2010 este anul în care, conform Statutului de Organizare şi Funcţionare a Bisericii Ortodoxe Române, vor avea loc noi alegeri parohiale (o dată la 4 ani); de aceea va trebui să procedăm la stabilirea datei pentru întrunirea Adunării Parohiale (constituită din bărbaţii şi femeile peste 18 ani, creştini ortodocşi) pentru a putea organiza noul Consiliu şi Comitet Parohial. Am adus la cunoştinţa consilierilor prezenţi adresa Mitropoliei Moldovei cu privire la aceste aspecte şi am stabilit unele demersuri administrative, cum ar fi electrificarea Casei Sociale (prăznuire) din Şcheia şi refacerea instalaţiei electrice din Biserica "Sf.Gheorghe", care este monument istoric. Am beneficiat de sprijinul actualului Consiliu şi de dorinţa lor spre o colaborare fructuoasă în interesul Bisericii.Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Vă mulţumim pentru că ne scrieţi!
Părerea d-voastră contează pentru noi!

Aici puteti vedea toate imaginile de pe acest blog

ESTE INTERZISA COPIEREA SAU REPRODUCEREA PARTIAL SAU TOTAL A CONTINUTULUI ACESTUI BLOG FARA ACORDUL AUTORULUI DE DREPT! Page copy protected against web site content infringement by Copyscape

View My Stats