Doamne îţi mulţumim că îţi aduci aminte de noi, atunci când noi uităm de Tine! Îţi mulţumim că ne împărtăşeşti din iubirea Ta, atunci când noi nu mai avem iubire! Doamne îţi mulţumim că ne-ai creat; astfel ne arăţi cât de mult ne iubeşti şi cât de importanţi suntem pentru Tine! Ajută-ne să simţim pentru Tine, aşa cum simţi Tu pentru noi; să gândim la Tine, aşa cum Te gândeşti Tu la noi; să facem pentru Tine, măcar puţin din ce faci TU pentru noi!

13 aprilie 2010

Inmormantare - Tudosa Izofina

Marti, 13 aprilie 2010, am condus pe ultimul drum pamantesc, pe credincioasa noastra Izofina Tudosa. Nascuta pe 30 mai 1931, in localitatea Scheia, inaintata in varsta, a parasit lumea aceasta cu speranta vietii vesnice. A fost o apropiata a Bisericii, o femeie simpla, cu o constiinta deosebita a prezentei Lui Dumnezeu in viata sa, care a facut-o sa fie lucratoare pentru mantuirea sufletului sau. Inca un membru al comunitatii s-a facut rugator pentru noi cei ramasi inaintea Lui Dumnezeu! Condoleante familiei indurerate!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Vă mulţumim pentru că ne scrieţi!
Părerea d-voastră contează pentru noi!

Aici puteti vedea toate imaginile de pe acest blog

ESTE INTERZISA COPIEREA SAU REPRODUCEREA PARTIAL SAU TOTAL A CONTINUTULUI ACESTUI BLOG FARA ACORDUL AUTORULUI DE DREPT! Page copy protected against web site content infringement by Copyscape

View My Stats