Doamne îţi mulţumim că îţi aduci aminte de noi, atunci când noi uităm de Tine! Îţi mulţumim că ne împărtăşeşti din iubirea Ta, atunci când noi nu mai avem iubire! Doamne îţi mulţumim că ne-ai creat; astfel ne arăţi cât de mult ne iubeşti şi cât de importanţi suntem pentru Tine! Ajută-ne să simţim pentru Tine, aşa cum simţi Tu pentru noi; să gândim la Tine, aşa cum Te gândeşti Tu la noi; să facem pentru Tine, măcar puţin din ce faci TU pentru noi!

23 aprilie 2010

Sf. Mare Mucenic Gheorghe - Hram la Scheia

     23 aprilie 2010, a asezat in zi de sarbatoare jumatate din comuna Scheia - partea satului pe care eu o suplinesc temporar (Scheia fiind impartita in doua, cu doua Biserici parohiale). 
     A fost o zi deosebit de frumoasa, cu mult soare si verde crud; am inceput ziua de praznuire a Sf.Mc.Gheorghe, ocrotitorul Scheii la ora 8.00 cu Slujba Utreniei, continuand apoi cu Sf.Liturghie la care au participat ca invitati: Pr. Mihail Voroneanu, vecinul nostru de la Biserica Sf. Dumitru - din acelasi sat, alaturi de fostul Paroh - Pr. Catalin Burlacu, care a slujit comunitatea scheiana si alte comunitati din jurul Scheii timp de 18 ani si care in prezent este paroh in localitatea Baltati, la Biserica Sf. Imparati C-tin si Elena. Slujba s-a incheiat cu o agapa frateasca, pregatita si oferita de enoriasii parohiei, in cinstea Sfantului ocrotitor si pentru a exprima in acelasi timp comuniunea dintre crestini. Multumesc pe aceasta cale parintilor slujitori si tuturor credinciosilor care s-au implicat pentru  buna organizare si desfasurare a acestui moment din istoria comunitatii crestine din aceasta parte a Scheii. 
Mancarea pe foc...

Gospodinele zilei...
Eu alaturi de Pr.Mihail
Pr.Catalin si Pr. Mihail


Agapa


Organizatorii hramului
Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Vă mulţumim pentru că ne scrieţi!
Părerea d-voastră contează pentru noi!

Aici puteti vedea toate imaginile de pe acest blog

ESTE INTERZISA COPIEREA SAU REPRODUCEREA PARTIAL SAU TOTAL A CONTINUTULUI ACESTUI BLOG FARA ACORDUL AUTORULUI DE DREPT! Page copy protected against web site content infringement by Copyscape

View My Stats