Doamne îţi mulţumim că îţi aduci aminte de noi, atunci când noi uităm de Tine! Îţi mulţumim că ne împărtăşeşti din iubirea Ta, atunci când noi nu mai avem iubire! Doamne îţi mulţumim că ne-ai creat; astfel ne arăţi cât de mult ne iubeşti şi cât de importanţi suntem pentru Tine! Ajută-ne să simţim pentru Tine, aşa cum simţi Tu pentru noi; să gândim la Tine, aşa cum Te gândeşti Tu la noi; să facem pentru Tine, măcar puţin din ce faci TU pentru noi!

24 iunie 2010

Biblioteca parohiala - rodul Campaniei "Cartea te va face mare"

Dupa cum deja stiti, am incheiat campania de strangere de carte intitulata "Cartea te va face mare", care s-a desfasurat in perioada ianuarie - mai 2010. Acest lucru nu inseamna ca am insumat toate cartile necesare unei biblioteci parohiale; de aceea asteptam in continuare donatii pentru mica noastra biblioteca. Cartile adunate vor fi trecute intr-un inventar, iar aceasta lista va fi disponibila tuturor credinciosilor care vor dori sa imprumute carti acasa; deasemenea ne-am gandit sa facem cunoscute titlurile din biblioteca parohiala si elevilor de la scoala din sat, care ori de cate ori vor avea nevoie de o carte sa poata consulta si biblioteca Bisericii.
Iata si o imagine cu biblioteca parohiala... la "inceputuri":

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Vă mulţumim pentru că ne scrieţi!
Părerea d-voastră contează pentru noi!

Aici puteti vedea toate imaginile de pe acest blog

ESTE INTERZISA COPIEREA SAU REPRODUCEREA PARTIAL SAU TOTAL A CONTINUTULUI ACESTUI BLOG FARA ACORDUL AUTORULUI DE DREPT! Page copy protected against web site content infringement by Copyscape

View My Stats