Doamne îţi mulţumim că îţi aduci aminte de noi, atunci când noi uităm de Tine! Îţi mulţumim că ne împărtăşeşti din iubirea Ta, atunci când noi nu mai avem iubire! Doamne îţi mulţumim că ne-ai creat; astfel ne arăţi cât de mult ne iubeşti şi cât de importanţi suntem pentru Tine! Ajută-ne să simţim pentru Tine, aşa cum simţi Tu pentru noi; să gândim la Tine, aşa cum Te gândeşti Tu la noi; să facem pentru Tine, măcar puţin din ce faci TU pentru noi!

25 septembrie 2010

Simionescu Gheorghe a adormit intru Domnul

Spre Biserica
In drum spre Biserica
Prohodirea in Biserica
Spre cimitir
Praznicul
Sambata, 25 septembrie am condus pe ultimul drum pamantesc pe robul Lui Dumnezu Simionescu Gheorghe. Ultima parte a vietii a fost ca o jertfa curatitoare de pacate pentru adormitul robul Lui Dumnezeu Gheorghe - momente de boala, chin, suferinta. In toate acestea s-a aflat insa nadejdea vietii vesnice pentru care ne-am si rugat astazi inaintea Bunului nostru Iisus Hristos. Condoleante familiei si vesnica sa ii fie pomenirea!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Vă mulţumim pentru că ne scrieţi!
Părerea d-voastră contează pentru noi!

Aici puteti vedea toate imaginile de pe acest blog

ESTE INTERZISA COPIEREA SAU REPRODUCEREA PARTIAL SAU TOTAL A CONTINUTULUI ACESTUI BLOG FARA ACORDUL AUTORULUI DE DREPT! Page copy protected against web site content infringement by Copyscape

View My Stats