Doamne îţi mulţumim că îţi aduci aminte de noi, atunci când noi uităm de Tine! Îţi mulţumim că ne împărtăşeşti din iubirea Ta, atunci când noi nu mai avem iubire! Doamne îţi mulţumim că ne-ai creat; astfel ne arăţi cât de mult ne iubeşti şi cât de importanţi suntem pentru Tine! Ajută-ne să simţim pentru Tine, aşa cum simţi Tu pentru noi; să gândim la Tine, aşa cum Te gândeşti Tu la noi; să facem pentru Tine, măcar puţin din ce faci TU pentru noi!

19 mai 2009

Echipa care a muncit "cu spor" la turnarea şapei...Iată şi câteva poze de grup, efectuate seara, după ce am turnat şapa ... moment în care am primit vizita P.C.Părinte Protopop Vilie Doroşincă, fiu al satului, care ne-a împărtăşit gândurile sale de bucurie vis-a-vis de lucrarea pe care am efectuat-o. Preacucernicia Sa a dat de pomană celor prezenţi, pentru sufletul adormitului Doroşincă Grigorie, tatăl părintelui, decedat în urmă cu un an. Îi mulţumim pe această cale!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Vă mulţumim pentru că ne scrieţi!
Părerea d-voastră contează pentru noi!

Aici puteti vedea toate imaginile de pe acest blog

ESTE INTERZISA COPIEREA SAU REPRODUCEREA PARTIAL SAU TOTAL A CONTINUTULUI ACESTUI BLOG FARA ACORDUL AUTORULUI DE DREPT! Page copy protected against web site content infringement by Copyscape

View My Stats