Doamne îţi mulţumim că îţi aduci aminte de noi, atunci când noi uităm de Tine! Îţi mulţumim că ne împărtăşeşti din iubirea Ta, atunci când noi nu mai avem iubire! Doamne îţi mulţumim că ne-ai creat; astfel ne arăţi cât de mult ne iubeşti şi cât de importanţi suntem pentru Tine! Ajută-ne să simţim pentru Tine, aşa cum simţi Tu pentru noi; să gândim la Tine, aşa cum Te gândeşti Tu la noi; să facem pentru Tine, măcar puţin din ce faci TU pentru noi!

20 mai 2009

Lucrări de ridicare a Sf.Mese în Sf.Altar


Şi pentru că sâmbătă am turnat şapa, ne-am gândit să nu mai aşteptăm prea mult şi să pregătim şi Sf.Masă în altarul bisericii. Astfel, luni, 18 mai a.c. epitropul bisericii, nea' Petrică Bârsan, împreună cu meseriaşul nostru, care a lucrat şi la lucrările de tencuieli interioare, Lefter Costel, au turnat Sf.Masă. Puteţi vedea în imaginile de mai sus cum arată, nefinalizată, Sf.Masă.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Vă mulţumim pentru că ne scrieţi!
Părerea d-voastră contează pentru noi!

Aici puteti vedea toate imaginile de pe acest blog

ESTE INTERZISA COPIEREA SAU REPRODUCEREA PARTIAL SAU TOTAL A CONTINUTULUI ACESTUI BLOG FARA ACORDUL AUTORULUI DE DREPT! Page copy protected against web site content infringement by Copyscape

View My Stats