Doamne îţi mulţumim că îţi aduci aminte de noi, atunci când noi uităm de Tine! Îţi mulţumim că ne împărtăşeşti din iubirea Ta, atunci când noi nu mai avem iubire! Doamne îţi mulţumim că ne-ai creat; astfel ne arăţi cât de mult ne iubeşti şi cât de importanţi suntem pentru Tine! Ajută-ne să simţim pentru Tine, aşa cum simţi Tu pentru noi; să gândim la Tine, aşa cum Te gândeşti Tu la noi; să facem pentru Tine, măcar puţin din ce faci TU pentru noi!

3 iunie 2011

Inaltarea Domnului – prilej de pomenire a celor adormiti

Anul acesta, 2 iunie a primit o semnificatie aparte datorita grijei pe care cei vii din Biserica noastra o au fata de cei plecati din aceasta lume, in lumea Lui Hristos... ne-am adunat cu mic cu mare in cimitirul satului, incepand cu ora 11.00, dupa ce am savarsit Utrenia si pomenirea mortilor la Biserica, pentru a le arata celor dragi ai nostri, adormiti in Domnul (nu trecuti in nefiinta, cum gresit ne "educa' mass-media de astazi), grija, compasiunea, prietenia, dragostea care trece barierele mortii fizice, care continua si dupa moarte... an de an de Inaltarea Domnului la cer, ne inaltam gandurile catre cei ce candva au fost printre noi, au vorbit cu noi, ne-au iubit, ne-au fost apropiati. Si aducem jerta... pasca, oua si vin... in amintirea lor!
Si anul acesta am avut bucuria de a-l avea in mijlocul nostru pe P.C. Parinte protopop Vilie Dorosinca, sosit impreuna cu familia la mormantul parintilor sfintiei sale!
Pentru imagini dati clic aiciGALERIE FOTO

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Vă mulţumim pentru că ne scrieţi!
Părerea d-voastră contează pentru noi!

Aici puteti vedea toate imaginile de pe acest blog

ESTE INTERZISA COPIEREA SAU REPRODUCEREA PARTIAL SAU TOTAL A CONTINUTULUI ACESTUI BLOG FARA ACORDUL AUTORULUI DE DREPT! Page copy protected against web site content infringement by Copyscape

View My Stats