Doamne îţi mulţumim că îţi aduci aminte de noi, atunci când noi uităm de Tine! Îţi mulţumim că ne împărtăşeşti din iubirea Ta, atunci când noi nu mai avem iubire! Doamne îţi mulţumim că ne-ai creat; astfel ne arăţi cât de mult ne iubeşti şi cât de importanţi suntem pentru Tine! Ajută-ne să simţim pentru Tine, aşa cum simţi Tu pentru noi; să gândim la Tine, aşa cum Te gândeşti Tu la noi; să facem pentru Tine, măcar puţin din ce faci TU pentru noi!

26 iunie 2011

Mobilier nou in Biserica noastra

Prin bunavointa tatalui meu, Sarbu Eugen, Biserica noastra a fost infrumusetata cu trei dulapuri si trei banci pe care le-am asezat in Sfanta Biserica mai ales pentru a veni in intampinarea nevoilor persoanelor in varsta care participa la slujbe. Multumesc tatalui meu pe aceasta cale, rugandu-L pe Bunul Dumnezeu ca fapta buna savarsita sa sporeasca dragostea si bucuria de a darui! Tot el este cel care ne-a donat si o pubela necesara depozitarii gunoiului menajer!
Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Vă mulţumim pentru că ne scrieţi!
Părerea d-voastră contează pentru noi!

Aici puteti vedea toate imaginile de pe acest blog

ESTE INTERZISA COPIEREA SAU REPRODUCEREA PARTIAL SAU TOTAL A CONTINUTULUI ACESTUI BLOG FARA ACORDUL AUTORULUI DE DREPT! Page copy protected against web site content infringement by Copyscape

View My Stats