Doamne îţi mulţumim că îţi aduci aminte de noi, atunci când noi uităm de Tine! Îţi mulţumim că ne împărtăşeşti din iubirea Ta, atunci când noi nu mai avem iubire! Doamne îţi mulţumim că ne-ai creat; astfel ne arăţi cât de mult ne iubeşti şi cât de importanţi suntem pentru Tine! Ajută-ne să simţim pentru Tine, aşa cum simţi Tu pentru noi; să gândim la Tine, aşa cum Te gândeşti Tu la noi; să facem pentru Tine, măcar puţin din ce faci TU pentru noi!

13 iunie 2011

Trotuare noi in jurul Bisericii

Sambata, 11.06.2011 am reusit cu ajutorul Bunului Dumnezeu si prin bunavointa d-lui Cosuta Gheorghe din satul nostru, care a mobilizat o echipa de baieti harnici, sa turnam trotuare in jurul Bisericii. Am astepta mult acest moment, dar lucrarea s-a infaptuit, intr-o singura zi, chiar daca am terminat de turnat betoane la ora 21.30. Multumesc celor care au raspuns solicitarii noastre, dorindu-le multa sanatate si ajutor de la Dumnezeu, intrucat munca prestata a fost benevola, noi achizitionand doar materialele necesare acestei lucrari.
Pentru imagini puteti vizita : GALERIA FOTO

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Vă mulţumim pentru că ne scrieţi!
Părerea d-voastră contează pentru noi!

Aici puteti vedea toate imaginile de pe acest blog

ESTE INTERZISA COPIEREA SAU REPRODUCEREA PARTIAL SAU TOTAL A CONTINUTULUI ACESTUI BLOG FARA ACORDUL AUTORULUI DE DREPT! Page copy protected against web site content infringement by Copyscape

View My Stats