Doamne îţi mulţumim că îţi aduci aminte de noi, atunci când noi uităm de Tine! Îţi mulţumim că ne împărtăşeşti din iubirea Ta, atunci când noi nu mai avem iubire! Doamne îţi mulţumim că ne-ai creat; astfel ne arăţi cât de mult ne iubeşti şi cât de importanţi suntem pentru Tine! Ajută-ne să simţim pentru Tine, aşa cum simţi Tu pentru noi; să gândim la Tine, aşa cum Te gândeşti Tu la noi; să facem pentru Tine, măcar puţin din ce faci TU pentru noi!

20 iulie 2009

Grup de cateheza parohiala - copii


O activitate care a fost intrerupta o perioada de timp - cea a lucrului cu enoriasii mai mici - din pricina activitatilor administrative, va fi reactualizata incepand de astazi. Lucrul cu copii este deosebit de placut, datorita deschiderii lor sufletesti, a sensibilitatii si a curatiei, care le permite sa fie mai aproape de Duhul Lui Hristos si al Evangheliei. Copii isi doresc foarte mult apropierea de Dumnezeu, vor sa Il cunoasca mai bine, sa I se roage mai bine, sa simta ajutorul Sau... "Lasati copii sa vina la mine!"...poate si datorita deschiderii pe care Hristos a avut-o fata de copii. De aceea trebuie sa le vorbim copiilor despre "Prietenul" lor, iar aceste mici grupuri de cateheza pe care ni le-am propus sa le desfasuram, speram sa le fie un mijloc potrivit de cunoastere si "imprietenire" cu Hristos. Multumim pe aceasta cale "Casei Diaconia" - institutie a Mitropoliei Moldovei si Bucovinei, care prin reprezentantii sai: Pr.Prodan MIhai si Asist.Social Valentin Manca ne-au usurat activitatea donandu-ne 10 Biblii pentru copii.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Vă mulţumim pentru că ne scrieţi!
Părerea d-voastră contează pentru noi!

Aici puteti vedea toate imaginile de pe acest blog

ESTE INTERZISA COPIEREA SAU REPRODUCEREA PARTIAL SAU TOTAL A CONTINUTULUI ACESTUI BLOG FARA ACORDUL AUTORULUI DE DREPT! Page copy protected against web site content infringement by Copyscape

View My Stats