Doamne îţi mulţumim că îţi aduci aminte de noi, atunci când noi uităm de Tine! Îţi mulţumim că ne împărtăşeşti din iubirea Ta, atunci când noi nu mai avem iubire! Doamne îţi mulţumim că ne-ai creat; astfel ne arăţi cât de mult ne iubeşti şi cât de importanţi suntem pentru Tine! Ajută-ne să simţim pentru Tine, aşa cum simţi Tu pentru noi; să gândim la Tine, aşa cum Te gândeşti Tu la noi; să facem pentru Tine, măcar puţin din ce faci TU pentru noi!

11 iulie 2009

Turnarea sapei in pridvorul Bisericii


Astazi patru enoriasi apropiati bisericii : Lefter Nicolae, Lefter Costel, Tuiu Ion si Florea Vasile, alaturi de epitropul nostru Petru Barsan au turnat sapa in pridvorul Bisericii noi. Un pas inainte, care pentru noi inseamna mult. Le multumim pentru raspunsul promt la solicitarea noastra, asigurandu-i de binecuvantare si rasplata din partea Bunului Dumnezeu, care nu ramane dator.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Vă mulţumim pentru că ne scrieţi!
Părerea d-voastră contează pentru noi!

Aici puteti vedea toate imaginile de pe acest blog

ESTE INTERZISA COPIEREA SAU REPRODUCEREA PARTIAL SAU TOTAL A CONTINUTULUI ACESTUI BLOG FARA ACORDUL AUTORULUI DE DREPT! Page copy protected against web site content infringement by Copyscape

View My Stats