Doamne îţi mulţumim că îţi aduci aminte de noi, atunci când noi uităm de Tine! Îţi mulţumim că ne împărtăşeşti din iubirea Ta, atunci când noi nu mai avem iubire! Doamne îţi mulţumim că ne-ai creat; astfel ne arăţi cât de mult ne iubeşti şi cât de importanţi suntem pentru Tine! Ajută-ne să simţim pentru Tine, aşa cum simţi Tu pentru noi; să gândim la Tine, aşa cum Te gândeşti Tu la noi; să facem pentru Tine, măcar puţin din ce faci TU pentru noi!

27 iulie 2009

Sfântul Mare Mucenic şi tămăduitor Pantelimon prăznuit la parohia Dobrovăţ Moldoveni - Protopopiatul II Iaşi

Ziua Sfântului Mare Mucenic, doctor fără de arginţi, Pantelimon (27 iulie), ne-a chemat la împreună slujire, la parohia bunului nostru prieten Pr. Sârghie Ioan Ovidiu. Sfântul Pantelimon este ocrotitorul Bisericii din satul Dobrovăţ-Moldoveni. Am pornit de dimineaţă spre Dobrovăţ. De la Iaşi până la Dobrovăţ sunt aproximativ 30 de km. Frumuseţea naturii, a pădurii care găzduieşte drumul către sat, te face să uiţi că ai înainte un drum încă neasfaltat. Ajunşi la biserică am fost uimiţi de primirea de care am avut parte. La intrarea în sfântul locaş, copii, ca nişte îngeraşi ne-au oferit flori. În altar preoţi -11 la număr am săvârşit Sfânta Liturghie. După slujbă am participat la agapa frăţească. A fost o zi deosebită, într-o parohie deosebită, cu oameni evlavioşi. 

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Vă mulţumim pentru că ne scrieţi!
Părerea d-voastră contează pentru noi!

Aici puteti vedea toate imaginile de pe acest blog

ESTE INTERZISA COPIEREA SAU REPRODUCEREA PARTIAL SAU TOTAL A CONTINUTULUI ACESTUI BLOG FARA ACORDUL AUTORULUI DE DREPT! Page copy protected against web site content infringement by Copyscape

View My Stats