Doamne îţi mulţumim că îţi aduci aminte de noi, atunci când noi uităm de Tine! Îţi mulţumim că ne împărtăşeşti din iubirea Ta, atunci când noi nu mai avem iubire! Doamne îţi mulţumim că ne-ai creat; astfel ne arăţi cât de mult ne iubeşti şi cât de importanţi suntem pentru Tine! Ajută-ne să simţim pentru Tine, aşa cum simţi Tu pentru noi; să gândim la Tine, aşa cum Te gândeşti Tu la noi; să facem pentru Tine, măcar puţin din ce faci TU pentru noi!

26 decembrie 2009

A doua zi de Crăciun la Şcheia

A doua zi de Crăciun (Soborul Maicii Domnului) ne-a găsit la parohia încredinţată de curând spre suplinire cu hramul "Sf.Gheorghe" din Şcheia. A fost o slujbă frumoasă, cu participarea unui slujitor deosebit al Sf.Altar, anume, Pr. Vicar Admnistrativ Roată Ionel, fost protopop al Protopopiatului Iaşi 2. O slujbă deosebită, duhovnicească, cu o trăire aparte...mulţumesc Părintelui Vicar pentru momentele deosebite pe care ni le-a oferit, momente de slujire încărcate de emoţie şi har... Dumnezeu să vă dăruiască mulţi ani şi binecuvântaţi!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Vă mulţumim pentru că ne scrieţi!
Părerea d-voastră contează pentru noi!

Aici puteti vedea toate imaginile de pe acest blog

ESTE INTERZISA COPIEREA SAU REPRODUCEREA PARTIAL SAU TOTAL A CONTINUTULUI ACESTUI BLOG FARA ACORDUL AUTORULUI DE DREPT! Page copy protected against web site content infringement by Copyscape

View My Stats