Doamne îţi mulţumim că îţi aduci aminte de noi, atunci când noi uităm de Tine! Îţi mulţumim că ne împărtăşeşti din iubirea Ta, atunci când noi nu mai avem iubire! Doamne îţi mulţumim că ne-ai creat; astfel ne arăţi cât de mult ne iubeşti şi cât de importanţi suntem pentru Tine! Ajută-ne să simţim pentru Tine, aşa cum simţi Tu pentru noi; să gândim la Tine, aşa cum Te gândeşti Tu la noi; să facem pentru Tine, măcar puţin din ce faci TU pentru noi!

12 decembrie 2009

Sf.Maslu la Căueşti - de Ziua Sf. Ier. Spiridon

Sâmbătă, 13 decembrie, de ziua Sf. Ierarh Spiridon al Trimitundei, începând cu orele 13.00, am săvârşit la Căueşti Taina Sf.Maslu precedată de sfinţirea apei (aghiazmă mică). Au participat ca invitaţi - împreună slujitori: pr. Sârghie Ioan Ovidiu, de la parohia Dobrovăţ-Moldoveni şi pr. Mancaş Mihai-Ovidiu de la parohia Iacobeni, com. Vlădeni.
A fost un moment de rugăciune deosebit, cu o participare mai numeroasă din partea credincioşilor noştri. După oficierea Tainei Sf.Maslu, cei prezenţi au primit şi Taina Sfintei Spovedanii. Le mulţumesc părinţilor care au răspuns inviaţiei mele şi celor prezenţi.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Vă mulţumim pentru că ne scrieţi!
Părerea d-voastră contează pentru noi!

Aici puteti vedea toate imaginile de pe acest blog

ESTE INTERZISA COPIEREA SAU REPRODUCEREA PARTIAL SAU TOTAL A CONTINUTULUI ACESTUI BLOG FARA ACORDUL AUTORULUI DE DREPT! Page copy protected against web site content infringement by Copyscape

View My Stats