Doamne îţi mulţumim că îţi aduci aminte de noi, atunci când noi uităm de Tine! Îţi mulţumim că ne împărtăşeşti din iubirea Ta, atunci când noi nu mai avem iubire! Doamne îţi mulţumim că ne-ai creat; astfel ne arăţi cât de mult ne iubeşti şi cât de importanţi suntem pentru Tine! Ajută-ne să simţim pentru Tine, aşa cum simţi Tu pentru noi; să gândim la Tine, aşa cum Te gândeşti Tu la noi; să facem pentru Tine, măcar puţin din ce faci TU pentru noi!

21 decembrie 2009

Sf. Maslu la Şcheia - Biserica "Sf.Gheorghe"


Vineri am participat la Slujba Sf. Maslu, la parohia "Sf.Gheorghe" din comuna Şcheia. Momentul a  fost  emoţionant atât pentru preoţii prezenţi, dar mai ales pentru credincioşii din parohie, întrucât a fost slujba care a încheiat o activitate parohială de aprox. 18 ani, a Părintelui Cătălin Burlacu, cel care din 1991 şi până în 2009, luna decembrie, a fost slujitorul comunităţii şcheiene. Părintele a fost transferat spre o nouă, însă nu mai uşoară misiune, la parohia Bălţaţi. 
Emoţiile au fost mari şi pentru mine, revenindu-mi sarcina de a suplini temporar această parte a Şcheii. Colegii de cerc pastoral nr.5, ne-am luat rămas bun de la preşedintele acestui cerc din ultimii ani, cerc pastoral cu o activitate intensă liturgică, misionară, pastorală, social-filantropică. 
Părinte CĂTĂLIN, vă doresc multă sănătate ca să puteţi păstori cel puţin 18 ani parohia încredinţată acum la "majorat", multe bucurii duhovniceşti şi căldură sufletească! Să duceţi şi acolo unde sunteţi acum din bucuria de a trăi, de a "comedia" viaţa!
 

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Vă mulţumim pentru că ne scrieţi!
Părerea d-voastră contează pentru noi!

Aici puteti vedea toate imaginile de pe acest blog

ESTE INTERZISA COPIEREA SAU REPRODUCEREA PARTIAL SAU TOTAL A CONTINUTULUI ACESTUI BLOG FARA ACORDUL AUTORULUI DE DREPT! Page copy protected against web site content infringement by Copyscape

View My Stats