Doamne îţi mulţumim că îţi aduci aminte de noi, atunci când noi uităm de Tine! Îţi mulţumim că ne împărtăşeşti din iubirea Ta, atunci când noi nu mai avem iubire! Doamne îţi mulţumim că ne-ai creat; astfel ne arăţi cât de mult ne iubeşti şi cât de importanţi suntem pentru Tine! Ajută-ne să simţim pentru Tine, aşa cum simţi Tu pentru noi; să gândim la Tine, aşa cum Te gândeşti Tu la noi; să facem pentru Tine, măcar puţin din ce faci TU pentru noi!

31 decembrie 2009

Te Deum de mulţumire la sfârşit de an 2009

Data de 31 decembrie 2009, ultima zi din an, ne-a adunat în Sfânta Biserică pentru a aduce mulţumire Bunului Dumnezeu pentru anul care a trecut. Am săvârşit rugăciunea de mulţumire începând cu orele 14.00, întrucât la ţară, credincioşii, mai ales cei în vârstă cu greu îşi părăsesc casa după o anumită oră. De aceea am socotit că rugăciunea se face "cu timp şi fără timp"...săvârşind această rânduială la miezul zilei. Am mulţumit tuturor celor prezenţi pentru sprijinul acordat pe parcursul anului, mai ales din punct de vedere financiar, am evidenţiat realizările acestui an pe plan administrativ, pastoral-misionar, social-filantropic şi nu în ultimul rând am insistat pe o mai bună apropiere, colaborare, comunicare, comuniune între "fraţi", între creştinii parohiei noastre...pentru că numai împreună putem să ne mântuim! Am avut parte şi de o surpriză plăcută din partea unui grup de enoriaşi, care după slujba de mulţumire, ne-au urat foarte frumos! Dumnezeu să ne dăruiască sănătate şi un An Nou cu împliniri, mai ales duhovniceşti! La mulţi ani!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Vă mulţumim pentru că ne scrieţi!
Părerea d-voastră contează pentru noi!

Aici puteti vedea toate imaginile de pe acest blog

ESTE INTERZISA COPIEREA SAU REPRODUCEREA PARTIAL SAU TOTAL A CONTINUTULUI ACESTUI BLOG FARA ACORDUL AUTORULUI DE DREPT! Page copy protected against web site content infringement by Copyscape

View My Stats