Doamne îţi mulţumim că îţi aduci aminte de noi, atunci când noi uităm de Tine! Îţi mulţumim că ne împărtăşeşti din iubirea Ta, atunci când noi nu mai avem iubire! Doamne îţi mulţumim că ne-ai creat; astfel ne arăţi cât de mult ne iubeşti şi cât de importanţi suntem pentru Tine! Ajută-ne să simţim pentru Tine, aşa cum simţi Tu pentru noi; să gândim la Tine, aşa cum Te gândeşti Tu la noi; să facem pentru Tine, măcar puţin din ce faci TU pentru noi!

3 decembrie 2009

Prima donaţie pentru biblioteca noastră

Iată că Dumnezeu şi-a început lucrarea şi micul nostru pas în constituirea unei biblioteci parohiale se concretizează în paşi reali din partea Lui Dumnezeu prin oameni de bună credinţă către noi, către mica noastră comunitate... "mică" dar importantă în ecuaţia mântuirii, întrucât un suflet valorează în relaţia Dumnezeu - Om mai mult decât toată lumea creată, ..."Ce va folosi omul de ar dobîndi lumea toată şi îşi va pierde sufletul său? Sau ce va da omul în schimb pentru sufletul său?" (Marcu 8, 36-37).
De aceea aducem aici mărturia vizuală a gestului deosebit pe care Maria Magdalena Vârlan, din Iaşi l-a făcut donând primele cărţi pentru biblioteca noastră, pentru cititorii parohiei, mulţumind cu căldură şi salutând întotdeauna astfel de gesturi creştineşti.
Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Vă mulţumim pentru că ne scrieţi!
Părerea d-voastră contează pentru noi!

Aici puteti vedea toate imaginile de pe acest blog

ESTE INTERZISA COPIEREA SAU REPRODUCEREA PARTIAL SAU TOTAL A CONTINUTULUI ACESTUI BLOG FARA ACORDUL AUTORULUI DE DREPT! Page copy protected against web site content infringement by Copyscape

View My Stats